Termékek és szolgáltatások

Célunk vevőink elégedettségének kivívása termékeink teljes használati ideje alatt.

Termékeinknek, összhangban a strukturális alrendszerek más összetevőivel, elő kell segítenie a felhasználó piaci teljesítményeinek és működési hatékonyságának növelését.

Fejlesztéseink irányát a hazai kötöttpályás közlekedés üzemeltetőinek igényei határozzák meg.

A VAMAV „TERMÉK" több mint kitérő, hiszen kibővül azokkal a kiegészítő egységekkel, mérnöki és logisztikai szolgáltatásokkal, melyek elősegítik igénykielégítő képességének fenntartását egész élettartama alatt.

Termékek és szolgáltatások második kép

Termékkínálatunk a kötöttpályás közlekedés minden szegmensére kiterjed, az országos közforgalmú vasutak, a városi vasúti közlekedés, az iparvasutak és a különleges vasutak területére. Termékeink között megtalálhatók a kitérők, vágányátszelések, vágánykapcsolatok, dilatációs és vágánylezáró szerkezetek, átmeneti sínek, ragasztott szigetelt kötések, kapcsoló- és kötőszerek. A szabványosított, illetve a hazai piacon járatos geometriai kialakítások mellett vállaljuk egyedi követelményeket kielégítő termékek tervezését és gyártását is.

Kapcsolódó logisztikai szolgáltatásként képesek vagyunk termékeinket előszerelt kivitelben a helyszínre szállítani, éppen a kívánt beépítési időpontban.

A vevői igényt leginkább kielégítő termék kiválasztását tanácsadással és termékkatalógusunkkal támogatjuk. Igény esetén közreműködünk termékeink beépítésében és üzembe helyezésében. A tartalék alkatrészek beszerzési lehetőségét az élettartam végéig biztosítjuk. Megfelelő felkészültséggel rendelkezünk a használati időszakban termékeinknél felmerülő karbantartási és javítási feladatok elvégzéséhez is.

Termékek és szolgáltatások harmadik kép