Gyakornoki program


Felsőfokú tanulmányaid mellett szeretnél szakmai tapasztalatot szerezni?

Elkötelezett vagy tanult szakmád iránt?

Legalább kommunikációs szinten használod az angol vagy a német nyelvet?

Szívesen megismerkednél tevékenységünkkel?

Valódi szakmai tapasztalatokat szereznél?


Ha mind az öt kérdésre a válaszod IGEN, és programunk felkelti érdeklődésedet, pályázatodat (önéletrajz, motivációs levél) karrieroldalunkon nyújthatod be.

Gyakornoki programunk célja, a felsőoktatási képzés során előírt kötelező szakmai gyakorlat teljesítése, illetve a tapasztalattal nem rendelkező pályakezdők számára lehetőséget teremteni szakmai gyakorlat megszerzésére, vállalatunk tevékenységének megismerésére.


A gyakornoki programunk két szintből áll:


Első szinten a kötelező szakmai gyakorlat teljesítésében támogatjuk a jelentkező gyakornokokat:A kötelező szakmai gyakorlat teljesítése lehetőséget teremt egyrészt a hallgatók számára, hogy megismerje tevékenységünket, és akár szakdolgozatot írjon vállalatunknál; másrészt vállalatunk számára, hogy felmérjük a gyakorlatot végző hallgató érdeklődése, szakmai tudása és hozzáállása alapján alkalmas-e később a vállalatunknál gyakornoki vagy egyéb munkakörben történő alkalmazásra.

Második szinten gyakornoki programunkba az tud bekapcsolódni, aki jól teljesíti a kötelező szakmai gyakorlatot, és nappali tagozatos hallgatóként heti 2-5 napban be tud kapcsolódni a mindennapi munkavégzésbe.