Sportlövő Diákolimpia

550 fiatal állt lőállásba Gyöngyösön, a Diákolimpia Országos Döntőjében, ahol a VAMAV LK sportolói is a mezőnyt erősítették 

A fennállásnak 150. évfordulóját ünnepelt Magyar Sportlövők Szövetségének gazdag múltját bemutató alkalmi tárlat fogadta a Dr. Fejes András Sport és Rendezvénycsarnokba érkezőket pénteken. 

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

A nemrégiben felújított csarnok egyedi arcát mutatta a több mint félezer diákolimpikon sportlövővel, az edzőkkel és a versenybírókkal az egyik, a céltáblákkal pedig a másik oldalon.

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

A légpuska és légpisztoly számokhoz a lőállások kialakítása és a csarnok berendezése sok előkészítést és munkát igényelt a Heves Megyei Sportlövő Szövetség (HMSSZ), valamint a házigazda VAMAV LK részéről. Ahogy az elnökként Giczey András irányította szövetség, úgy a Bárdos Ferenc vezette, szülőkkel és a támogatókkal összhangban dolgozó gyöngyösi klub is mindent megtett a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében.

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Az 550 induló között megyénket több mint húszan képviselték a fináléban, amelyet a helyszínen tekintett meg a Magyar Sportlövők Szövetségének főtitkára, Sinka László. A HMSSZ főtitkára, Belkovics Béla az összefogást emelte ki, amikor a rendezés került szóba, első helyen említve Gyöngyös város önkormányzatát és a főtámogató VAMAV Kft.-t.

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Tartalom forrása: https://www.heol.hu/helyi-sport/2022/05/gyongyoson-550-fiatal-mutatta-meg-mennyire-tud-pontosan-loni