Társadalmi felelősségvállalás

Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület

Az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület 2005. év elején alakult és kezdte el működését. Célként tűzte ki elsősorban a gyógyíthatatlan beteg gyerekeken való segítséget, valamint egyes megyei kórházak, mentőállomások és egyéb egészségügyi, szociális intézmények támogatását.

Alapszabályukban szereplő célok például az otthoni beteg gyermekek ápolása és részükre a szükséges orvosi eszközök vásárlása, életmentő műtétek finanszírozása, egyes egészségügyi intézmények osztályainak támogatása, valamint egyes mentőállomások elavult és hiányos műszereinek pótlása.

Az Egyesület irányításával már évek óta eredményesen működnek olyan projektek, melyek révén segítséget nyújtanak, a megyékben lévő egészségügyi intézmények és mentőállomások számára. A térségben kiemelt partnerük az Egri Markhot Ferenc Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztálya, ahol már 6. éve próbálják a térségbeli adományozók segítségével fejleszteni az osztály felszereltségét. Céljuk, hogy semmilyen, ez ellátás során nélkülözhetetlen, műszerben ne szenvedjenek hiányt, illetve a lehető legkorszerűbb felszerelésekkel végezhessék a dolgozók odaadó munkájukat.

Néhány fotó az elmúlt években adományozott készülékek, műszerek átadásáról:

 

 

Ezúttal egy STRYKER PHYSIO-CONTROL, LPCR2, Félautomata Defibrillátor+ tartozékok megvásárlásában kért segítséget az Egri Markhot Ferenc Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztálya, amelyhez idén a VAMAV Kft. is hozzájárult.

 

Bízunk abban, hogy támogatásunkkal segíteni tudjuk az Egyesület céljainak elérését, ezáltal pedig a gyermekek jövőjét!